............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Afdeling M var en del af Pop Up Arts

Israels Plads lørdag den 5/7 2023 med udvalgte dele af konceptet “Klinikken.”

På Pop Up Arts udstillede vi fire af disse værker. Titler og beskrivelser kan læses her:
Titel: Adopteret torso. Værkbeskrivelse: akryltråd, Rocaillaes 4mm glasperler i assorterede farver, monteret på egetræslister med metalhæfteklammer i fyrretræsramme med akrylplader, b70xh102 cm,  
Titel: Venstre metacarpfraktur 1 og 3. Værkbeskrivelse: hurtigttørrende ler, Botz glasur 9101, monteret på karton med universallim i ramme, b26xh30 cm  
Titel: Personlig spriralfraktureret humerus. Værkbeskrivelse: ostelærred opspændt på træramme, Rocailles glasperler 4mm, 3mm, 2mm, lavastensperler 3 mm, 5mm, akryltråd, b40xh50 cm
Titel: Porøst brug af suturmåtte. Værkbeskrivelse: broderi med suturtråd på suturmåtte, monteret på glanspapir i ramme, b26xh30 cm

Adopteret torso

akryltråd, Rocaillaes 4mm glasperler i assorterede farver, monteret på egetræslister med metalhæfteklammer i fyrretræsramme med akrylplader, b70xh102 cm,  Short Description

Personlig spriralfraktureret humerus

ostelærred opspændt på træramme, Rocailles glasperler 4mm, 3mm, 2mm, lavastensperler 3 mm, 5mm, akryltråd, b40xh50 cm

Venstre metacarpfraktur 1 og 3 + Porøst brug af suturmåtte

1. hurtigttørrende ler, Botz glasur 9101, monteret på karton med universallim i ramme, b26xh30 cm
2. broderi med suturtråd på suturmåtte, monteret på glanspapir i ramme, b26xh30 cm